Production and Packaging Mini Rice Cakes and Chips

Painted steel frame
No. 2 Hydraulic cylinders
Power-driven hydraulic valve unit
No. 1 kit of 1+1 moulds + die plate for biscuits diam. 90 mm
Adjustable cereal dosing unit by means of ring nut replacement
Mould temperature control via digital thermoregulators
Quick assembly and disassembly system with die plate and individual moulds
Oil/air heat exchanger
Hydraulic ejector of finished cakes
Production estimated at approximately 2,160 cakes per hour

Technical details

Dimensions: mm. L.700 P.700 h.1500
Total weight: kg. 400
Electric absorption at full capacity: Kw 3
Power: 380volt trifase+N+T
Cereal tank capacity: 5,5 litri

Features

Regolazione digitale spessore galletta
Regolazione digitale tempo di cottura
Regolazione digitale temperatura di cottura
Regolazione digitale ciclo macchina
Controllo elettronico di livello cereali

Pressa mod. GAL 06

Pannello operatore touch screen
Movimento stampi controllati da encoder
Regolazione lineare millimetrica della posizione degli stampi
Regolazione temperature stampi controllata da termoregolatori digitali
Regolazione meccanica del peso galletta
Regolazione forza di schiacciamento cereale

For enquiries and information please fill in the form